top of page

"...'huis Pien' is dié tijd voor mezelf... Tijd waarin niéts moet, waarin àlles kan..."

3 cups

Flour

1½ cups

Butter

T H E  L A D Y  B E H I N D . . .

LOGO huis Pien (PNG).png

Hoihoi! °glimlach°

Voor zij die mij nog niet kennen bij naam: ik ben Elien.

Je vindt me achter huis Pien’s social media, de chat, mails

én zelfs achter deze zelf-in-elkaar-gestoken website! °pretlachje°

Ik combineer ‘huis Pien’ samen met mijn muzikale liefde 2ROMANCEmusic & FRIMOUT

En als éxtra leuke agenda-afwisseling kan je mij af en toe ook eens terugvinden als sales-lady bij TEASTATION in het prachtige Hasselt, waar ik aan PXLmusic ook mijn muziekopleiding genoot.  Een gevarieerde agenda dus met de ene fijne invulling na de andere. And I love it! 

Maar onderschat niet hoé enorm ik kan genieten van vrije tijd en hoeveel waarde ik stiekem hecht aan lege agenda-vakken en 'me-time' – òòk al moet ik het dan maar met wat minder stellen...

‘Huis Pien’ is dié tijd voor mezelf... Tijd waarin niéts moet, waarin àlles kan. 

Ik kies.  Ik maak.  Of ik maak niét.  Ruimte waarin ik bepaal, ik verander en/of aanpas, net tot wanneer ik denk:’ja!’Zalig!

 

Bezig zijn met mijn handen en zien dat iets groeit, dat het vorm krijgt - startend vanuit een leuke combi aan materialen, vanuit een idee, iets dat ik eens gezien heb of iéts wat in mijn hoofd is ontpopt - werkt bij mij ongelooflijk energiegevend!  Zeker als het hélemaal uitdraait zoals je in gedachte had... of zelfs nog béter!

Vandaar dat ik met ‘huis Pien’ ook telkens maar erg kléine collecties zal aanbieden,

handgemaakt met materialen/ontwerpen die me op dàt moment inspireren.  Geen productiestress, geen beloftes, maar vooral genieten... Genieten van dat wat ik maak. 

 

Zie je iets in de shop dat je hart veroverd heeft?

Twijfel dan ook niet er 'fully' voor te gaan,... want verkocht is verkocht...  What’s the worst thing that could happen?  De kans dat het item nl. opnieuw in m’n shop komt is erg, maar dan ook érg klein. 

“ÉLKE REDEN IS EEN GOEDE REDEN

OM JEZELF EEN ‘HUIS PIEN’

CADEAU TE GEVEN.”

# s e l f l o v e .

Iedere wallhanging/lighting, die ik maak, draagt weloverwogen kleine imperfecties  met zich mee, voor de wonderlijke bezieling en uniekheid van het stuk te versterken.  Zonder dat je het beseft, ga je

– door deze limited  feel - het interieurstuk anders bekijken en ook zoveel meer koesteren.

Er is er nl. géén tweede van...

...Éigenlijk kan ik ook niet genoeg  dankjewel  zeggen... Ik ben nl. werkelijk een wonder in mezelf tegen te houden of af te remmen in ontelbaar veel manieren: de lat leggen waar ik niet aan kan, twijfelen over òf ik iets wel zou kunnen, of ik wel goed genoeg zou zijn, faalangst toelaten, spiegelen... De perfectionist in mij wil dan ook dat alles perfect is als ik ergens aan begin, wat maakt dat je soms je dromen niet najaagt o.w.v de on-opklimbare drempel die je voor jezelf hebt opgebouwd.   Dankzij mijn talentencoach Eef & mijn fantastische man Dave, sta ik hier nu vanaf vandaag, mét ‘huis Pien’, hélemaal online en presenteer ik jullie mijn eigen collectie(s) aan zélfgemaakte  interieurcharmeurs... En ik kan je zeggen, dat geeft best een erg bijzonder gevoel...

Ik vind het dan ook zò gewéldig jou hier op mijn website te mogen verwelkomen.

Welkom ! Ik hoop dan ook oprecht dat je kan genieten van de lopende collectie

& alles wat je kan zien, lezen,... hier op 'huis Pien's website.

Liefs, Elien.

x!.°

bottom of page